content
content
content
content
Het leukste cadeau om te geven en te krijgen!
Voor elk gewenst bedrag, Voor zowel de visagie als voor de nagels te besteden. Hij wordt leuk voor je in gepakt, En er zit altijd een vijl en een handcreme bij.

Tips voor de verzorging van uw kunstnagels.
Gebruik elke dag een nagelriemolie om de kunstnagels mooi en in optimale conditie te houden.

Gebruik altijd een basecoat als je de kunstnagels wil lakken, dit om te voorkomen dat de
kleurpigmenten in de kunstnagel trekken.

Gebruik altijd nagellakremover zonder aceton. Aceton lost namelijk de acryl op.

Vaak en langdurig contact met water kan de levensduur van de acrylnagel verkorten.

Gebruik altijd handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, antikalk middelen en spiritus om te voorkomen dat de acrylnagels oplossen en loslaten (lifting) van de natuurlijke nagel.

Gebruik je nagels niet als gereedschap.

Laat kunstnagels altijd door een nagelstylist verwijderen zodat ook na je kunstnagels je natuurlijke nagels er mooi uit zien.


Acrylnagels tijdens de zwangerschap:
Tijdens de zwangerschap kunt u uw kunstnagels gewoon blijven gebruiken.

De hormoonhuishouding van uw lichaam veranderd tijdens de zwangerschap, met name in de eerste drie maanden. Het kan zijn dat de acrylnagels hierdoor niet goed hechten en er eerder lifting kan ontstaan. De geur van acryl is niet schadelijk.


Manicure
Een manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen, en op de handen.
De nagels worden bij een manicurebehandeling o.a. in model gevijld, gepolijst zodat ze mooi glanzen, de nagelriemen worden verzorgd, en eventueel kan de behandeling worden uitgebreid met nagels lakken.
Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Een periodieke manicurebehandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.


Paraffine pakking
Een paraffine behandeling, is een behandeling waarbij uw handen worden ondergedompeld in een speciale warme voedende was. Daarna worden uw handen ingepakt en mag u lekker een kwartier ontspannen. De paraffine behandeling werkt hetzelfde als een sauna. Door de warmte worden de pori‘n geopend en worden de voedende stoffen beter opgenomen en worden uw handen of voeten weer soepel en zacht.

Mensen die last hebben van zeer droge handen krijgen weer zachte en gezonde handen.
Ook werkt paraffine goed bij wintereczeem of eventuele andere huidaandoeningen.


Acrylnagels
Acrylnagels worden gemaakt met een poeder-vloeistof systeem. Dit vormt zo een kneedbaar bolletje wat op de nagel word gestileerd met een penseel. De nagels kunnen worden verlengd, verstevigd, of mooi worden versierd. Er zijn vele verschillende tinten/kleuren/glitters verkrijgbaar, voor een natuurlijk ogende french manicure tot een uitbundige design-nagel.

Na 3 of 4 weken afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten de nagels worden nabehandeld. Bij een nabehandeling word een groot gedeelte van de acryl weer weg gevijld, zodat het nieuwe product weer perfect in balans is. Er zijn verschillende mogelijkheden met het versieren van uw nagels. Het meest gebruikte op dit moment is de French Manicure. Dit is een transparante kleur over uw nagelbed met aan het uiteinde van uw nagel een wit randje. Dit is overigens ook erg leuk te combineren met i.p.v. een wit randje, bijvoorbeeld een roze, blauw of paars randje. Er is keuze genoeg dus u kunt het naar eigen smaak laten aanbrengen. Ook leuk zijn de strass-steentjes, deze heb ik in de meest uiteenlopende kleuren en vormen.